Kerstreis door de Jordaan 2018 – Hét gezinsevent voor kerst!

Woensdag 19 december 2018 van 16:30 uur tot 19:30 uur

Genieten van een gezellig Q-time moment vlak voor X-mas? Net als vorig jaar met ruim 160 kleine- en 80 grote mensen een kinder-kerstreis maken door de Amsterdamse Jordaan?

Ga mee, stap in het verhaal, samen met je (klein)kinderen, nichtjes of neefjes, en ontmoet Jozef en Maria, Koning Herodes, Romeinse soldaten, engelen en herders! En waar is nou het koningskind?

De reis begint in de Noorderkerk waar de kinderen dit jaar een mooie kerstlampion maken. Met de lampion gaan we samen op ontdekkingstocht door de Jordaan….. ‘Op zoek naar het Koningskind!’. Na de speurtocht staat er een heerlijk kids-diner voor jullie klaar. En bij het afscheid wacht de kinderen een heuse goodiebag!

Meld je meteen aan via het formulier hieronder. Graag uiterlijk maandag 17 december ivm de inkopen voor het kids-diner.

Start- en eindpunt: Noorderkerk, Noordermarkt 44, Amsterdam
Kerk open 16.15 uur I Inschrijven I Knutselen I  Speurtocht 17.00 uur I Kids- diner 18.15 uur

Download hier de gecombineerde flyer van de ‘Kerstreis door de Jordaan’ en de ‘Kerstavond- en kerstnachtdienst’.

• Opgave Kerstreis 2018

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • de lengte van de route bedraagt dit jaar 1,3 kilometer. Als uw peuter/kleuter dit niet lopend redt raden wij u aan een stepje of buggy mee te nemen!
  • Toestemmingsformulier gebruik foto- & videomateriaal

AVG (Algemene verordening persoonsgegevens) Tijdens de Kerstreis door de Jordaan zullen er foto’s en video-opnames gemaakt worden door enkele leden van de Noorderkerk. Wij vragen uw expliciete toestemming voor deze activiteiten tijdens de kerstreis en voor het gebruik van dit foto- en videomateriaal. Mocht u geen toestemming willen geven voor het fotograferen of het maken van een video tijdens de kerstreis, dan kan uw kind helaas niet aan het programma meedoen. Graag ontvangen wij uw respons uiterlijk maandag 17 december.
  • Afronding en bevestiging

Vergeet u niet op 'Verzenden te klikken'

Nog vragen? Mail naar: kinderwerk@noorderkerk.org

Tot ziens op 19 december, namens de organisatie van Kerstreis 2018,