Burendiner in de Noorder

De Noorderkerk is een echte buurtkerk geworden. Op vrijdagavond 23 november 2018 wordt er weer een burendiner georganiseerd. De avond begint om 18:30 en duurt tot circa 21:00 uur.

Hieronder kunt u zich opgeven. Daarbij krijgt ook direct de mogelijkheid om via I-Deal te betalen.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: burendiner@noorderkerk.org

Met vriendelijke groeten,
Marieke Dumont-Baan

Ruim 100 gasten genoten van de gezellige sfeer en ontmoeting, de heerlijke gerechten en de inspirerende verhalen vanuit de Noorder, het stadsdorp Noord-Jordaan en de betrokkenheid bij de vluchtelingen. Enkele reacties waren: “Wat leuk dat er ook jonge mensen zijn hier”, “Fantastisch dat een kerk zoiets doet” en “Het kan niet op hier”. Het had zomaar iets weg van Gods liefde.