Algemene informatie

Om 10.00 uur starten we met de ochtenddienst. Voor de allerjongsten is er crèche(*) en vanaf 4 t/m 12 jaar een speciaal programma voor de verschillende leeftijdsgroepen. Na afloop is er koffie/thee en tijd voor onderlinge ontmoeting. Om 18.30 uur is er de avonddienst, waarin we ons verdiepen in een bijbels thema.

(*) baby’s (leeftijd 0-3 jaar) ruimte links achter de preekstoel
peuters (leeftijd 3 jaar) gaan na het kindermoment in de dienst naar de ruimte rechts achter de preekstoel

Info: Ds.Paul Visser, dominee@noorderkerk.org

De diensten van de Noorderkerk worden via internet rechtstreeks uitgezonden en zijn achteraf te bekijken. De diensten worden elke zondag gehouden om 10.00 uur en 18.30 uur.

Wij zijn blij dat we u Gods woord gratis ter beschikking kunnen stellen. Het aanbieden van de digitale bestanden kost echter wel veel geld. Mocht u regelmatig gebruikmaken van onze digitale diensten, dan zouden wij het erg waarderen als u ons een tegemoetkoming in deze kosten doneert. U kunt uw vrijwillige bijdrage overmaken op :

gironummer (IBAN): NL75INGB0005081858
t.n.v Wijkkas Noorderkerkgemeente, Amsterdam

Alvast hartelijk dank!

(Voor onze buitenlandse luisteraars: IBAN: NL75INGB0005081858 BIC: INGBNL2A )

Vanaf nu kunt u de diensten zowel rechtstreeks als na afloop bekijken via:http://www.kerkdienstgemist.nl

Ook onder deze link vindt u een mogelijkheid om de diensten te bekijken wanneer de bovenstaande link niet werkte.

Om onze diensten te kunnen bekijken is het van belang dat u Silverlight heeft geïnstalleerd. Mocht u daar niet over beschikken, dan kunt u dat hier vinden.

Om de gedownloade diensten te kunnen afspelen kunt u gebruik maken van uw eigen mediaspeler of hier  de vlc-player downloaden. Deze gratis player speelt alles af.

Van onze kerkdiensten zijn cd’s te bestellen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de diensten te downloaden in video en mp3 formaat.

Mocht u verder nog vragen, opmerkingen of problemen  heeft,  dan kunt u mailen naar:  uitzendinggemist@noorderkerk.org

Iedere zondag om 10.00 en 18.30  uur.

Open Kerk
Maandag 10.30-12.30 uur (focus: pianomuziek)
Zaterdag 11.00-13.00 (focus: orgelmuziek)

Kerstavond (24 december)
20.00 uur
Oudejaarsavond
18.30 uur

Nieuwjaarsmorgen
10.30 uur

Goede Vrijdag
19.30 uur

Hemelvaartsdag
10.00 uur

Bid- en dankdag (resp. 2de woensdag van maart en 1ste woensdag van november)
19.30 uur

Op 2de Kerstdag, 2de Paasdag en 2de Pinksterdag zijn er geen diensten, tenzij deze op zondag vallen.

Zondagsschool

Zondagmorgen is er voor de kinderen zondagsschool tijdens de dienst. De kinderen wonen het eerste gedeelte van de dienst bij tot aan de preek en gaan dan naar hun eigen lokaal. Er zijn 3 leeftijdsgroepen die ingedeeld zijn naar basisschoolgroepen.

Groep 1 t/m 3 in het lokaal boven de Noordingang.
Groep 4 en 5 in de Kerkenraadskamer.
Groep 6 t/m 8 in het lokaal boven de Hoofdingang.

Na afloop van de kerkdienst kunnen de kinderen weer opgehaald worden door hun ouders.