Hartelijk welkom!

De Noorderkerkgemeente wil een open gemeenschap zijn, gericht op God, betrokken op elkaar en op de wereld.

Huis voor de ziel

Wij noemen de Noorderkerk tegenwoordig huis voor de ziel. Want hier kun je terecht met alle vragen die in je omgaan, die dingen die er toe doen. De vragen waar je misschien niet elke dag mee aan de gang bent maar die toch zich zomaar aan je kunnen opdringen.

Er komen in de Noorder elke zondag een paar honderd mensen bij elkaar, jongeren en ouderen. Die op de een of andere manier de ontdekking hebben opgedaan dat de Levende, God zelf, zich met hen inliet. En Jezus is voor hen van onschatbare betekenis geworden. Nee niet als een lesje wat ze uit hun hoofd hebben geleerd, maar als een liefde die hem overkomen is. We komen hier dan bij elkaar om onze ziel, ons hart een beetje op te halen aan de woorden van God. Om ons door Hem te laten gezeggen, te laten zegenen en de weg te laten wijzen in het leven van elke dag.

U bent van harte uitgenodigd

Naast de twee zondagse diensten zijn er in de Noorder andere gelegenheden om kennis te maken. Zo bent u tijdens de Open Kerk op maandag- en zaterdagochtend van harte welkom om laagdrempelig een kopje koffie te komen drinken.

Een keer in de zoveel tijd is er een ladies high tea, een buffetavond of een Noorderpodium debatforum.

Van september tot en met het voorjaar zijn er een reeks avonden voor mensen die op zoek zijn naar God of meer willen weten van de bijbel. Zie voor meer informatie Wijzer Worden – cursus voor zoekers en de bijbelklas. U bent van harte welkom om aan te schuiven!

Noordernieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang elke maand een update.