Paasbrunch in de Noorder, 17 april 2017

Afgelopen tweede Paasdag organiseerden we de eerste keer de Noorderkerk Paasbrunch. Honderd buren en gemeenteleden gingen samen aan tafel en genoten van soep, broodjes en allerlei lekkernijen. Dit leverde vele mooie gesprekken op. En voor de kinderen was een Paasspeurtocht, die hen van het lege graf, via de huilende vrouwen tot aan de Emmaüsgangers bracht die in gesprek raakten met de Opgestane Here Jezus.

Deze Paasbrunch is mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael.

De Noorderkerk zet als echte buurtkerk ook met Pasen de deuren weer wijd open. Op Tweede Paasdag maandag 17 april is er een gezellige brunch in de Noorderkerk, met alles wat daarbij hoort: lekkere broodjes en sapjes, smakelijke soepen en hapjes, en natuurlijk heel veel eieren! Gemeenteleden, onze Jordanese buurtbewoners en andere familie en vrienden zijn dan van harte welkom.

Voor de kinderen is er tijdens de brunch van alles te doen, zoals een leuke, kleine paasspeurtocht rondom de kerk, waarin de kinderen zelf een rol mogen spelen.

Inloop vanaf 11.00 uur en start buffet om 11.30. Kosten € 6 per persoon, kinderen tot en met 3 jaar gratis.