Kliederkerk Jordaan

Kliederkerk Jordaan: woensdagmiddag 7 juni van 14.15 tot 16.15
Na de vrolijke start van Kliederkerk Jordaan op 22 maart is er alweer bijna Kliederkerk!
Deze keer hopen we op mooi weer en hebben we superleuke spellen en creatieve workshops bedacht om buiten op de Noordermarkt te gaan doen!
Een relaxed outdoor event dus!

Het thema is: SAMEN!
We zijn niet geschapen om alleen voor onszelf te leven, maar om er voor elkaar te zijn om liefde uit te delen, voor elkaar te zorgen, van elkaar te genieten.
Een moderne variant van het verhaal van de barmhartige Samaritaan gaan we met elkaar uitbeelden met toneel.
Ook gaan we vrolijke bloemen knutselen om iemand anders blij te maken.. misschien zelfs wel een paar mensen op de Noordermarkt.
Om als kinderen samen letterlijk liefde uit te delen!
Deze keer gaan we samen het decor voor de korte slotviering maken met graffiti!
En voor de sportievelingen onder ons, daag elkaar uit in het samenwerken tijdens: Tweelingvoetbal!

#ontdekkingstocht #vieren #mega-cake versieren….

Kortom dit feest wil je niet missen. kom gezellig samen met je (kleiin)kind, neefje of nichtje… en geniet van een middagje quality time samen!
Woensdagmdidag 7 juni 14:15-16:15. Bij slecht weer maken we er weer een fantastisch feest binnen in de Noorderkerk van.
Aanmelden voor 5 juni is daarvoor i.v.m. de inkoop heel fijn! kinderwerk@noorderkerk.org
Tot ziens!

Namens het kliederteam:
Dorothée Berensen
kinderwerker Noorderkerk

Woensdagmiddag 22 maart gaan we in Kliederkerk Jordaan op avontuur.
We duiken samen in een Bijbelverhaal: kliederen, rap schrijven, sketch & zo…
Kom gezellig met een van je ouders of met iemand anders. Ik hoop je te zien!
Groetjes! Dorothée & het kliederteam

Kliederkerk Jordaan
woensdagmiddag 22 maart
tijd 14:15 -16:15 (start 14:30)
entree: gratis, wel graag even aanmelden: kinderwerk@noorderkerk.org

De volgende data zijn: 7 juni, 13 september en 8 november.

kliederkerk-1

Bekijk ook de flyer.

logo kliederkerk jordaan

Noordernieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang maximaal een keer per maand een update.