Kliederkerk Jordaan

De kliederkerk van 8 november gaat helaas niet door.

Ben jij er al eens bij geweest?
Sinds begin 2017 organiseren we – naast de kerst en paasspeurttocht door de Jordaan – vier keer bij jaar Kliederkerk Jordaan in de Noorderkerk.
Zit jij op de basisschool? Dan is dit feest voor jou samen met je vrienden, vriendinnen en je(groot)ouders!

Woensdagmiddag 13 september is het weer zover. Van 14.15 tot 16.15 organiseren we weer een feest in en om de Noorderkerk.
Het thema is dit keer: Uniek! Je bent niet zomaar op deze wereld.
We zijn samen, maar niet allemaal hetzelfde. Jij bent uniek!
Zacheus, was iemand die door mensen met de nek werd aangekeken, maar hij ontdekte… ik ben bijzonder. Ik ben uniek!
Op creatieve en sportieve manieren gaan we met dit thema aan de slag! En natuurlijk gaan we ook zingen, dansen en is er toneel en lekkers! Zorg dat je er bij bent! Meld je aan voor 12 september: kinderwerk@noorderkerk.org

Benieuwd hoe dat er ongeveer uitziet?
Een impressie van de Kliederkerk in juni zie je hier:

Groetjes, namens het ‘kliederteam’:
Dorothée Berensen

kliederkerk-1

Bekijk ook de flyer.

logo kliederkerk jordaan

Noordernieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang maximaal een keer per maand een update.