Kerstavond- en kerstnachtdienst

kerstnacht

Kerstavonddienst in Noorderkerk met een kindermoment en muzikale bijdrage van ‘Voci Vocal Ensemble’

Eeuwenoude kerk in de binnenstad houdt twee diensten op kerstavond

Op kerstavond staan de deuren van de Noorderkerk open voor iedereen die de komst van Jezus wil vieren. Dominee Paul Visser houdt een korte overdenking met als thema: ‘Krachtig kind’. Als je één ding aan Jezus ziet is het wel dit: leven met God maakt ijzersterk! Wil je er meer van weten? Weet je dan welkom met kerstavond in de Noorderkerk!

Vanwege de grote toeloop is er een kerstavonddienst om 20.00 uur met een speciaal kindermoment én een kerstnachtdienst om 22.00 uur. We zingen bekende kerstliederen en het Voci Vocal Ensemble levert, net als vorig jaar, een prachtige muzikale bijdrage.

Locatie: Noorderkerk, Noordermarkt 44.

Tijden: 20:00 en 22:00 uur. De kerk opent een half uur voor aanvang van de kerstavonddienst of kerstnachtdienst. Beide diensten duren ongeveer een uur. Meer info: www.noorderkerk.org.

Noorderkerk Voci Vocal