Activiteiten

De Noorderkerkgemeente verwelkomt u graag bij een van de uiteenlopende activiteiten die zij organiseert voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Wekelijks vinden activiteiten plaats in de Noorderkerk, in Hebron of bij gemeenteleden verspreid over de stad.

Jongeren

Tienerclub
Knutselen, spelen, voetballen of gezellig met andere tieners praten, lijkt jou wel wat? Dan is de tienerclub misschien iets voor jou!
 Eens in de twee weken komen we op vrijdagavond bij elkaar in wijkgebouw Hebron in de Spaarndammerbuurt. Samen praten we over dingen als vriendschap, school, creativiteit, ruzie en vergeving. Maar ook wat God wil doen in ons leven en wat moeilijke dingen uit de bijbel betekenen.
We beginnen altijd met een onderwerp dat de leiding voorbereidt en daarna doen we een spel of gaan we knutselen.
Je mag komen als je in groep acht zit en de club is tot 15 jaar. De avond begint om 19.15 en we zijn ongeveer om 20.45 klaar.
Info: Fredrike Doornebal-Oomen: 020-6634900, tienerclub@noorderkerk.org
wijkgebouw Hebron: Polanenstraat 197 en 213

Tienerkamp
In de zomervakantie wordt een tienerkamp gehouden voor kinderen van 12 t/m 15 jaar.

Rock-Solid
Voor de tienermeiden (11–14 jaar) in de Spaarndammerbuurt (en erbuiten) wordt 1 x per twee weken op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in wijkgebouw Hebron een actieve Rock Solid avond gehouden.

Koffiebar
Iedere vrijdagavond is er vanaf 20.00 uur koffiebar in “Hebron”. Jongeren uit de gemeente ontmoeten elkaar op een ontspannen manier. Het ‘normale’ programma bestaat uit een korte bijbelstudie gevolgd door een spel. Er is ruimschoots gelegenheid om met elkaar te praten onder het genot van een kop koffie of een drankje aan de bar. Ongeveer eenmaal per maand is er een gastspreker, film of andere bijzondere activiteit, bijv. sporten, strandwandeling, enz. Meestal wordt een keer per jaar een weekend georganiseerd. Voor het programma verwijzen we naar het koffiebarnieuws iedere maand in het wijkblad Noorderlicht. Ook de website kan worden geraadpleegd. De leeftijden: vanaf 15 jaar is iedereen welkom tot en met iedereen die zich jong voelt.
De koffiebar heeft een eigen website!