Ladies-high-tea

Ladies-high-tea

De Ladies High-Tea is inmiddels een bekend begrip geworden in de Jordaan. Rond een buffet met zoete en hartige heerlijkheden,  is er alle tijd voor ontmoeting en contact met andere vrouwen.

De Ladies-High-Tea staan gepland op vrijdag 29 september, woensdag 13 december 2017, vrijdag 9 maart en vrijdag 1 juni 2018.

U kunt zich opgeven door onderstaand formulier in te vullen.
Contact: Tine Visser, hightea@noorderkerk.org of 06 17 79 51 08

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De high-tea vindt plaats in de Noorderkerk van 12.30 -14.30 uur, met in aansluiting daarop, voor wie dat wil, “een bijbelverhaal in de Noorder” van 14.30-15.15 uur.

Terugblik

Op 16 september stroomde de Noorderkerk vol met zo’n 90 dames uit de Jordaan, zorgcentrum de Rietvink en omliggende buurten. Het was opnieuw volop genieten van de rust en ruimte, het royale zoete en hartige buffet en de ontmoetingen onderling.  “Ik doe dit al 6 jaar, het is echt mijn kerk geworden” en “Ik ben hier voor het eerst en kan tot mijn verbazing mezelf zijn en dat met zoveel vrouwen, heerlijk! Het woord gemak komt bij me boven en voelt heel comfortabel” waren enkele reacties .

Aansluitend was er de mogelijkheid mee te doen met “een bijbelverhaal in de Noorder”, in de oude predikantskamer . Een 15-tal olv Paul Visser liet zich verrassen door de actualiteit van een eeuwenoud verhaal. Jammer dat zo’n middag zo snel voorbij gaat.

 

Spijtig gevoel

over een zomer

die niet meer is

over een zon 

die niet meer verwarmt

over bloemen

die niet langer bloeien

 

Spijtig gevoel

over wat was

en niet gebeurde

over je rol

toen en daar

over kansen

die je liet liggen

 

Breng mij je spijt

en je tekorten

je onvermogen

en je pijn

Ik neem je verleden

geef je toekomst

vol zomerse Zegen zal Ik zijn