Ladies-high-tea

De Ladies High-Tea is inmiddels een bekend begrip geworden in de Jordaan. Rond een buffet met zoete en hartige heerlijkheden,  is er alle tijd voor ontmoeting en contact met andere vrouwen.

De Ladies-High-Tea staan gepland op vrijdag 29 september, woensdag 13 december 2017, vrijdag 9 maart en vrijdag 1 juni 2018.

U kunt zich opgeven door onderstaand formulier in te vullen.
Contact: Tine Visser, hightea@noorderkerk.org of 06 17 79 51 08

• Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

De high-tea vindt plaats in de Noorderkerk van 12.30 -14.30 uur, met in aansluiting daarop, voor wie dat wil, “een bijbelverhaal in de Noorder” van 14.30-15.15 uur.

Op 16 september stroomde de Noorderkerk vol met zo’n 90 dames uit de Jordaan, zorgcentrum de Rietvink en omliggende buurten. Het was opnieuw volop genieten van de rust en ruimte, het royale zoete en hartige buffet en de ontmoetingen onderling.  “Ik doe dit al 6 jaar, het is echt mijn kerk geworden” en “Ik ben hier voor het eerst en kan tot mijn verbazing mezelf zijn en dat met zoveel vrouwen, heerlijk! Het woord gemak komt bij me boven en voelt heel comfortabel” waren enkele reacties .

Aansluitend was er de mogelijkheid mee te doen met “een bijbelverhaal in de Noorder”, in de oude predikantskamer . Een 15-tal olv Paul Visser liet zich verrassen door de actualiteit van een eeuwenoud verhaal. Jammer dat zo’n middag zo snel voorbij gaat.

Spijtig gevoel

over een zomer