Het hart op tafel

Voor ieder, wel of geen kerkganger, die vragen heeft

‘Vragen te over. Maar waar kun je ermee terecht?’, zei laatst een Amsterdamse tegen mij. Ze was geen vaste kerkganger, maar het geloof hield haar wel bezig. Ze is de enige niet die vragen heeft. Veel mensen, al dan niet betrokken bij de kerk, zitten ermee. Met vragen over God, over Zijn liefde en macht, over geloof en bijbel, over goed en kwaad, over lijden en dood, over je plek in de wereld en de omgang met elkaar, over hierna… en vul verder maar in. Je kunt er zelf mee zitten of je hoort het van mensen om je heen: in je vriendenkring, onder medestudenten of bij collega’s. Om jou en/of die ander tegemoet te komen is er vier maal per jaar gelegenheid om die vragen eerlijk op tafel te leggen en daar open met elkaar over in gesprek te gaan. Weet je welkom en neem anderen mee!

Data: maandag 15/10, 3/12/2018 en  11/2, 13/5/2019

Ontvangst: vanaf 19.45 uur

Tijd: 20.00 – 21.30 uur.

Locatie: Noorderkamer (Noordermarkt 45)

Deze activiteit is voor mensen die kerkelijk en niet-kerkelijk zijn.

De leiding berust bij dominee Paul Visser.

Info en/of opgave bij dominee Paul Visser (paul.visser@noorderkerk.org of 06 41 91 65 07)

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.