Burendiner in de Noorder

De Noorderkerk is een echte buurtkerk geworden. Op vrijdagavond 23 november 2018 werd er weer een burendiner georganiseerd.

Meld u aan via deze link.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: burendiner@noorderkerk.orgMet vriendelijke groeten,
Marieke Dumont-Baan

Circa 100 gasten genoten van de gezellige sfeer en ontmoeting en de heerlijke gerechten. Zij werden door vrijwilligers uit de kerk en vrijwilligers via het stadsdorp Noord-Jordaan op zeer gastvrije wijze onthaald. Enkele reacties waren: “Wat leuk dat er ook jonge mensen zijn hier”, “Fantastisch dat een kerk zoiets doet” en “Het kan niet op hier”. Het had zomaar iets weg van Gods liefde.

Noordernieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang maximaal een keer per maand een update.