Buffetavond in de Noorder

De Noorderkerk is een echte buurtkerk geworden. Op vrijdagavond 24 november 2017 wordt er weer een herfstbuffet georganiseerd.

U kunt uw naam en e-mailadres achterlaten, dan wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: herfstbuffet@noorderkerk.org

Met vriendelijke groeten,
Marieke Dumont-Baan

Ruim 100 gasten genoten van de gezellige sfeer en ontmoeting, de heerlijke gerechten en de inspirerende verhalen vanuit de Noorder, het stadsdorp Noord-Jordaan en de betrokkenheid bij de vluchtelingen. Enkele reacties waren: “Wat leuk dat er ook jonge mensen zijn hier”, “Fantastisch dat een kerk zoiets doet” en “Het kan niet op hier”. Het had zomaar iets weg van Gods liefde.

Vanavond tussen

Niet alleen  nu
maar elke dag

Noordernieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang maximaal een keer per maand een update.